Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

Esterri, Llavorsí o Talarn desinfecten els carrers contra el coronavirus

Es prioritzen els carrers i les zones més freqüentades aquests dies com els supermercats o forns de pa

Jordi Ubach Llorens 24 de març de 2020 a les 10:43
Els Bombers desinfectant els carrers d’Esterri d’Àneu | Ajuntament d’Esterri d'Àneu
Esterri d’Àneu, Llavorsí o Talarn són alguns dels municipis pallaresos que aquesta setmana estan intensificant la neteja de la via pública amb productes desinfectants com a mesura de prevenció per frenar l'expansió del coronavirus. La setmana passada altres municipis com Tremp, Sort o la Pobla de Segur ja van aplicar aquestes mesures.

A Esterri d’Àneu, segons ha explicat l’alcalde, Pere Ticó, s’ha actuat als principals carrers de la població i a les zones mes freqüentades aquests dies com són el consultori medic, l’oficina de Correus, l’edifici de l'ajuntament, les oficines bancàries i la residència, així com els supermercats i forns de pa. 

Quant a Llavorsí el consistori municipal ha incrementat el servei de neteja de baranes i bancs desinfectant-los amb una dissolució d'aigua i lleixiu. També s’ha actuat a l’accés al CAP, a l’entrada a la farmàcia, a l’accés al forn de pa i al supermercat, al ser espais freqüentats aquests dies. L’ajuntament, no obstant, recomana l'ús de les instal·lacions només en cas de necessitat. 

Pel que fa a Talarn les tasques de desinfecció dels carrers han començat aquest dimarts per part de la brigada de neteja. El consistori ha avisat a les persones sensibles o al·lèrgiques a productes químics, ja que aquesta desinfecció es realitza amb una solució d'hipoclorit sòdic.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació