Divendres, 26 d'abril de 2024
coronavirus

Ascendeixen a 11 els casos confirmats de coronavirus al Pallars

Aquest dissabte han ingressat dos persones amb Covid-19 a l’Hospital del Pallars, mentre que a les Valls d’Àneu s'han confirmat dos casos més

Jordi Ubach Llorens 21 de març de 2020 a les 22:55
Vuit persones amb Covid-19 estan ingressades a l’Hospital del Pallars | Jordi Ubach
Ja són 11 les persones que han donat positiu per Covid-19 a les comarques pallareses, quatre més de les que s’havien comptabilitzat fins ahir divendres. Segons ha informat aquesta nit el Departament de Salut, aquest dissabte han ingressat dos persones a l’Hospital Comarcal del Pallars, que se sumen a les sis que ja hi havia hospitalitzades divendres.

A aquestes vuit persones ingressades, entre les quals hi ha un veí de la Guingueta d’Àneu, s’hi ha de sumar un sanitari d’Espot que es manté en aïllament domiciliari i dos casos més que s’han confirmat avui a les Valls d'Àneu. Segons ha pogut saber Pallars Digital, es tracta de dos sanitaris de la zona que actualment es troben també en aïllament domiciliari al no presentar simptomatologia greu.

Pel que fa al conjunt de la demarcació, aquest dissabte s’han confirmat 40 nous positius per coronavirus a Lleida, que suma 149 casos. De tots aquestes persones, 79 es troben ingressades a centres hospitalaris. Fins ara, la demarcació ha registrat la mort de 3 persones per coronavirus, 2 persones d'edat avançada amb patologies prèvies i un home d'uns 50 anys amb discapacitat.

A nivell català segueix augmentant el nombre de morts per la Covid-19, cada cop amb més intensitat. Si divendres havien mort 40 persones per la malaltia, aquest dissabte el Departament de Salut ha aportat la xifra de 69 noves víctimes mortals, cosa que eleva el saldo a 191 morts pel Covid-19 des que la pandèmia va arribar a Catalunya. El total de contagis acumulats se situa en 4.704.

A nivell espanyol, aquest diumenge s’ha actualitzat la xifra de víctimes mortals i de persones contagiades. El balanç d'afectats per coronavirus continua creixent, segons les dades del Ministeri de Sanitat: 1.720 morts i 28.572 contagiats. La xifra de persones que han perdut la vida a l'Estat per culpa de la pandèmia ha crescut en 394 en les últimes 24 hores. Més de 2.500 afectats han estat donats d'alta.



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació