Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

La demanda del tren de la Pobla baixa un 80% arran del coronavirus

FGC reduirà, a partir d'aquest dissabte, les freqüències a la meitat del que és habitual

Redacció 20 de març de 2020 a les 17:33
Usuaris esperant a l’andana de l’estació de la Pobla de Segur | ACN
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reestructurarà el servei de trens a la línia Lleida-La Pobla a partir d'aquest dissabte per fer front als requeriments del Govern en la lluita contra el coronavirus. D'aquesta manera, reduirà a la meitat les freqüències, tot adequant l'oferta d'acord amb la demanda i a les indicacions rebudes per part de l'executiu respecte a l'obligació per part de la població de limitar la mobilitat si no és imprescindible.

Pel que fa al comportament de la demanda a la línia Lleida-la Pobla, des de la setmana passada l'evolució ha estat clarament a la baixa, arribant a haver-hi un 83% menys de passatgers a la línia. Està previst que entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer circulin el 50% dels trens i entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur ho facin la meitat dels autobusos habituals.

En aquest darrer tram, recordem, el servei no es pot fer en tren com a conseqüència de les tasques de reparació que s'estan fent en una de les unitats arran de l'impacte amb un bloc de pedra durant el temporal Gloria.







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació