Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

L’Ajuntament de Tremp implementa el teletreball pels empleats municipals

El personal que no ha de prestar serveis essencials treballa des de casa com a mesura de prevenció

Redacció 17 de març de 2020 a les 18:54
Personal de l’Ajuntament de Tremp treballant a distància | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp va organitzar ahir dilluns els torns per poder donar servei telefònic i telemàtic a la ciutadania i, a la vegada, protegir els treballadors municipals del contagi del coronavirus. Per aquest motiu, s’han habilitat tots els recursos necessaris perquè tot el personal d’oficines del consistori pugui fer teletreball.

De fet, l'ajuntament ja fa anys que implementa aplicacions que permeten realitzar tasques a distància. Primer es va implementar el sistema de consulta del correu electrònic amb webmail, que facilita accedir al correu sense haver de tenir-lo instal·lat al mòbil personal o ordinador de casa. I des de l’any 2018 es treballa amb un gestor d’expedients electrònic que permet operar telemàticament des de qualsevol indret on hi hagi connexió a Internet.

Gràcies a aquesta feina avançada, avui un gran nombre de treballadors municipals són a les seves cases amb els seus equips, accedint remotament als seus ordinadors de l’Ajuntament i continuant amb els tràmits que tenien engegats. A l’edifici de l’ajuntament hi ha quedat un mínim d’una persona per departament per poder atendre les trucades i a administració es manté obert el registre telemàtic, secretaria i els serveis essencials.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació