Dissabte, 27 d'abril de 2024
repatriació

El muntanyenc pallarès ferit a Geòrgia ja és a Lleida, on es recupera

Carles Feliu va aterrar diumenge a l’aeroport d’Alguaire i va ingressar a l’Hospital Arnau de Vilanova de la capital del Segrià

Redacció 17 de març de 2020 a les 12:16
Hospital Arnau de Vilanova de Lleida | ACN
Carles Feliu, el pallarès que va resultar ferit greu en l’allau que a principi de mes va provocar la mort de tres veïns del Pallars Sobirà a Geòrgia, ja es troba a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on es continua recuperant de les ferides que va patir en l’accident. Fins ara, Feliu estava ingressat en un hospital de la capital georgiana de Tbilissi, on va superar dos operacions quirúrgiques.

Segons informa Segre, Feliu i la seva família van aterrar el passat diumenge a l’aeroport d’Alguaire i va ser traslladat en una ambulància a l’hospital de la capital del Segrià, on continua amb la recuperació.

L’accident mortal va tenir lloc el 4 de març quan una allau va sorprendre un grup de vuit pallaresos que s'havien desplaçat a la zona del Caucas, a la regió de Mestia, a Geòrgia. La neu en va atrapar mortalment a tres i en va ferir dos més, un dels quals va ser donat d’alta en les hores següents. Tots eren del Pallars Sobirà i muntanyencs experts.

Les despulles dels tres veïns del Pallars Sobirà morts, Ferran Comadran, Julio Barbod i Anselmo Ramírez, van arribar a mitjans de la setmana passada a Catalunya, després que la companyia d’assegurances i el Ministeri d’Afers Exteriors en coordinessin les tasques de repatriació.




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació