Dijous, 25 d'abril de 2024
coronavirus

L'Hospital del Pallars restringeix les visites als pacients pel coronavirus

El centre, que segueix sense casos de coronavirus, busca amb aquesta mesura protegir els ingressats i el personal sanitari de possibles contagis

Jordi Ubach Llorens 12 de març de 2020 a les 17:42
L'Hospital del Pallars, amb seu a Tremp, ha aplicat mesures de prevenció | Salut
L'Hospital Comarcal del Pallars ha decidit restringir les visites als pacients del centre a causa del coronavirus. D'aquesta manera, si fins ara no hi havia límit en aquest aspecte, ara només es permet la visita d'un acompanyant per pacient. La mesura pretén protegir les persones que estan ingressades i el personal sanitari de possibles contagis del Covid-19. A més, s’ha prohibit l'entrada a menors d’edat.

Aquesta decisió ja ha estat presa per altres hospitals d’arreu de Catalunya. Segons ha pogut confirmar Pallars Digital de fonts del centre hospitalari, la mesura s'aplica en consonància amb l'objectiu del Departament de Salut, que se centra en la contenció del coronavirus arreu del país i en especial als centres sanitaris.

D’altra banda, i amb la mateixa finalitat, des de l’hospital s’ha anunciat que es redefinirà l'activitat de consultes externes potenciant la telemedicina a través de trucades o videoconferències, amb l’objectiu d’evitar desplaçaments prescindibles al centre. A més, existeix la possibilitat que en els propers dies s'hagin d’anul·lar o reprogramar consultes i proves complementàries no urgents, si la situació ho requereix.
 

Imatge d’un dels cartells que s’han penjat a l’Hospital del Pallars. Foto: Cedida


Des de la direcció de l’Hospital del Pallars es demana comprensió a la ciutadania i s’apel·la a la “responsabilitat” i “disciplina social” dels veïns i veïnes en moments d’excepcionalitat com el que estem vivint.

Cap cas de coronavirus confirmat al Pallars

Fonts de l’Hospital del Pallars han confirmat aquesta tarda a Pallars Digital que les comarques pallareses continuen sense registrar casos de coronavirus, malgrat l'increment general d'afectats en territori català i espanyol. 




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació