Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

​L'Orfeó Lleidatà i l'Orquestra Victòria dels Àngels duran el «Glòria de Vivaldi» a la Pobla

El concert tindrà lloc el 4 d’abril a l’església Verge de Ribera

Redacció 26 de febrer de 2020 a les 10:34
Imatge de l'Orfeó Lleidatà | Orfeó Lleidatà
​L'Orfeó Lleidatà i l'Orquestra Victòria dels Àngels portaran del 28 de març al 5 d’abril el Glòria de Vivaldi a quatre escenaris de la demarcació de Lleida, entre les quals a la Pobla de Segur. Serà el dia 4 d’abril, a partir de les 18h, a l’església Verge de Ribera. 

El Glòria de Vivaldi és una de les obres simfònic-corals més conegudes del geni del barroc italià. Composada el 1713, consta de dotze parts per a cor i solistes on la corda de l'orquestra és la protagonista. L'Orfeó Lleidatà i l'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels presenten un concert on també es vol mostrar la mirada de compositors del segle XX sobre l'època en què va viure el compositor venecià, amb obres de Barber, Villa-Lobos i Jenkins, resultant una combinació sonora molt interessant.

Així, Glòria de Vivaldi suposa un nou repte per l'Orfeó Lleidatà, una formació que participa en el projecte amb més de 50 cantaires i que combina repertoris més actuals amb d'altres més clàssics en versió simfònica, com van ser el Rèquiem de Mozart i el Carmina Burana les darreres dues temporades, en què també van comptar amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

En aquesta ocasió, l'Orfeó col·laborarà amb l'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i actuaran com a solistes les sopranos Aina Martin Abellan, Mireia Tarragó i Violeta Alarcón. Pel que fa a les entrades per als concerts, ja són a la venda al web de l'Orfeó Lleidatà i als punts de venda habituals a cada municipi. El preu del concert de la Pobla de Segur és de 10 euros.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació