Divendres, 19 d'abril de 2024
vandalisme

Apareixen pintades amb la paraula «nazis» al domicili de l’alcaldessa de Tremp

Els fets han tingut lloc aquesta matinada i ja han estat denunciats als Mossos d'Esquadra

Jordi Ubach Llorens 19 de febrer de 2020 a les 10:46

Aquest dimecres han aparegut pintades amb la paraula “nazis” al domicili familiar de l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases (ERC). Els fets han tingut lloc aquesta matinada i, per ara, se'n desconeix l’autoria. Segons ha pogut saber Pallars Digital, la família de Cases ha denunciat els fets davant dels Mossos d’Esquadra, que ja han obert una investigació.

En concret, les pintades han aparegut al portal, a la façana i a la porta del garatge del domicili particular de l’alcaldessa, situat al carrer Lleida de la ciutat. En total són set les pintades amb la paraula “nazis”, que s’han realitzat de matinada amb l’ajut d'una plantilla i amb pintura negra.

Cases ha explicat que els Mossos li han comunicat que es tracta d'unes pintades realitzades "per la seva condició d'alcaldessa" i han apuntat que estan fets "amb molt odi". L'alcaldessa confia que es tracti "d'un fet aïllat" i s'ha mostrat “preocupada”, ja que en el mateix edifici hi viuen també els seus fills, pares, germans i nebots.

Aquesta no és la primera pintada que es produeix a Tremp, en els últims mesos, en contra de la figura de l’alcalde. Fa poc més d'un any, van aparèixer a la zona de l’estació dos pintades amb el text “Ubach nazi”, en referència al llavors alcalde de Tremp, Joan Ubach (CiU).
 

Les pintades al portal i el garatge del domicili de l’alcaldessa. Foto: Pallars Digital

 

Les pintades al portal del domicili particular de l’alcaldessa de Tremp. Foto: Pallars Digital

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació