Dilluns, 29 d'abril de 2024
hospital del pallars

Certificació de qualitat pel servei de farmàcia de l’Hospital del Pallars

Aquest reconeixement premia el seu compromís en la seguretat dels pacients i en la millora contínua dels processos assistencials

Redacció 19 de febrer de 2020 a les 09:58
Les responsables del servei, als jardins de l’Hospital del Pallars | GSS
El Servei de Farmàcia i les Unitats de Dietètica de l’Hospital Comarcal del Pallars de Tremp i de l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida han obtingut recentment la certificació ISO 9001:2015 de gestió de qualitat, pel seu compromís en la seguretat dels pacients i en la millora contínua dels processos assistencials. El certificat és vàlid per al servei d’atenció farmacològica, nutrició clínica i dietètica, gestió de casos medicinals, docència externa i gestió de la competència.

Així mateix, la Comissió de Farmacoterapèutica de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), empresa pública que gestiona els dos centres hospitalaris, també ha rebut el mateix certificat ISO 9001:2015. Aquesta comissió, que està formada per professionals de diferents línies assistencials de la medicina, la infermeria, dietètica, qualitat, direcció mèdica i farmàcia, porta a terme la selecció de teràpies, medicaments i nutrició a fi d’obtenir la màxima eficàcia, eficiència i seguretat en el seu ús terapèutic.

L’any 2008, la Comissió de Farmacoterapèutica va obtenir la certificació 9001:2008, sent una de les primeres de l’Estat espanyol en acreditar-se.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació