Diumenge, 28 d'abril de 2024
sanitat

L'Hospital Comarcal del Pallars, premiat per la gestió global hospitalària

L'organització premia l'equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics a partir d'indicadors d'eficiència, qualitat i adequació

Redacció 18 de desembre de 2019 a les 11:22
Entrada de l'Hospital Comarcal del Pallars | Arxiu
L'Hospital Comarcal del Pallars, amb seu a Tremp, ha estat un dels 27 centres guardonats de tot l’estat espanyol per la seva gestió hospitalària global. El centre hospitalari forma part de la llista TOP 20 de IASIST, que al gener passarà a dir-se Iqvia Healthcare. Aquest dimarts s'han donat a conèixer els hospitals premiats en totes les categories.

Amb el reconeixement a la gestió hospitalària global, l'organització vol premiar l'equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics a partir d'indicadors d'eficiència, qualitat i adequació. Aquest any, s'hi han presentat voluntàriament prop de 145 hospitals de 14 comunitats autònomes, dels quals n’han resultat vencedors 40 de vuit comunitats autònomes.

Altres centres hospitalàris catalans guardonats en la mateixa categoria que l’Hospital del Pallars són la Clínica Corachan i l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital de Viladecans, la Fundació Hospital de Sant Celoni o l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII. L’Hospital del Pallars ja va rebre aquest premi ara fa dos anys.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació