Divendres, 26 d'abril de 2024
tren de la pobla

La PTP denuncia que se l'ha exclòs de la comissió de seguiment del tren de la Pobla

Reivindiquen els 26 anys a favor del transport públic i la mobilitat sostenible de l'associació

Redacció 5 de febrer de 2020 a les 09:34
Un grup de persones a punt de pujar al tren a la Pobla de Segur, en imatge d'arxiu | ACN
L'associació Promoció del Transport Públic (PTP) ha denunciat que se l'ha exclòs de la comissió de seguiment de la línia del tren de la Pobla de Segur de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). La PTP ha lamentat que la delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran "desconegui" la tasca que porten realitzant al llarg dels darrers 26 anys a favor del transport públic i la mobilitat sostenible.

Des d'aquesta associació han apuntat que "sovint hi ha hagut una interlocució directa amb FGC i la Generalitat". Destaquen la feina desenvolupada els darrers mesos, una tasca que s'ha concretat en la presentació per part de PTP d'una proposta concreta de serveis per a millorar la connectivitat de la línia amb els serveis d'alta velocitat. Aquesta proposta que passa perquè un tren dormi a la Pobla de Segur.

Davant la petició de l'associació PTP de formar part de la comissió de seguiment de la línia Lleida-la Pobla de Segur, la delegació del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran ha respòs que s'ha proposat la creació d'una comissió d'usuaris, de la que en podran formar part i a través de la qual, i juntament amb tots els grups d'interès del territori, podran participar en la comissió de seguiment.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació