Dijous, 25 d'abril de 2024
pressupostos joves

Més de 40 joves decideixen en assemblea les set propostes per desenvolupar a la Pobla

Una acampada jove amb joc de nit, un cicle gastronòmic o una recollida de brossa són algunes de les propostes destacades dels segons pressupostos participatius

Redacció 4 de febrer de 2020 a les 12:04
Imatge dels joves en l'assemblea del passat divendres | Ajuntament de la Pobla de Segur
Més de quaranta joves de la Pobla de Segur van assistir el passat divendres a la Fàbrica Ctretze per votar en assemblea quines de les vuit propostes d’activitats es duran a terme durant el 2020. Aquestes activitats representen un total de 5.000 euros del pressupost de Joventut. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la participació que ha tingut aquesta segona edició dels pressupostos participatius.

El jovent del poble va decidir, després d’una votació per consens i una d’individual, que les set propostes que s’executaran siguin una sortida al karting d’Alpicat, una acampada jove amb joc de nit, un cicle gastronòmic, fer activitats nàutiques al llac, el cicle activitats LGTBI+, la recollida de brossa i la jornada de jocs de taula. Són set de les vuit propostes que es van presentar, cinc de les quals eren en fetes per menors d’edat i tres per majors d’edat. 

La regidora de Joventut, Sílvia Servent, ha mostrat la seva satisfacció perquè, un any més, s'ha aconseguit tenir propostes per part dels joves, tot i que ha reconegut que enguany la participació a l’assemblea ha baixat en el sector d'edat superior als 16 anys. De cara a l'any vinent, segons Servent, s'intentaran buscar "noves fórmules" que incentivin la participació dels més grans.

Ara l’ajuntament avaluarà aquestes propostes per integrar-les en el pressupost i poder-les executar durant l’anualitat del 2020. Per poder-les dur a terme, els joves responsables de cada proposta hauran d’implicar-se en l’organització i la difusió, sempre comptant amb el suport tècnic i econòmic de l’Ajuntament de la Pobla. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació