Dijous, 18 d'abril de 2024
bàsquet

El CB Tremp veu frenada la bona dinàmica davant el Secà de Sant Pere (60-69)

L'Escalarre Rock Café Sort cau a Almacelles per un contundent 121-69

Jordi Ubach Llorens 3 de febrer de 2020 a les 12:09
Tot i perdre, el Tremp va plantar cara al Secà de Sant Pere | Jordi Ubach
El Club Bàsquet Tremp va trencar dissabte al seva bona ratxa després de perdre al pavelló del Joncar davant la visita del tercer classificat, el Secà de Sant Pere, per 60-69. Els de Lleida van ser superiors durant tot el partit, tot i que el Tremp va plantar cara a un rival superior que va aconseguir deixar el màxim anotador trempolí, Ruben Rodríguez, amb només 10 punts. Sergi Viñuela, amb 21 punts, va ser en aquesta ocasió el màxim anotador dels pallaresos.

També al grup 4 de Tercera Catalana, l'Escalarre Rock Café Sort va perdre de manera contundent a la pista de l'Almacelles per 121 a 69. Els de la franja, que també ocupen posicions capdavanteres, no van tenir pietat d'un Sort que va afrontar el partit amb nombroses baixes. Eduard González, amb 22 punts, va ser el màxim anotador dels pallaresos.

Amb aquests resultats, el CB Tremp es manté a la 9a posició amb 5 victòries i 10 derrotes, mentre que el Sort segueix a la 7a plaça amb 6 triomfs i 9 partits perduts. La propera jornada el Tremp juga a Mollerussa i el Sort rep el Bellpuig.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació