16 d'abril de 2024
talarn music experience 2020

Els Pets lideren el cartell del «Talarn Music Experience» 2020

Maika Makovski, Txell Neddermann, Hickeys i els deejays Guille Milkyway i Ley són els noms que completen el festival d'estiu, que es complementa per segon any amb els concerts acústics

Jordi Ubach Llorens 29 de gener de 2020 a les 12:27
Els Pets arribaran al Pallars amb 35 anys de trajectòria a les espatlles | Els Pets
Els Pets seran el cap de cartell del Talarn Music Experience 2020 d'estiu, que enguany tindrà lloc els dies 10 i 11 de juliol a Lo Quiosc. El mític grup català, que aquest any compleix 35 anys de trajectòria, actuarà al festival el dia 10 juntament amb Meritxell Neddermann i Guille Milkyway DJ, mentre que el dia 11 serà el torn de Maika Makovski, Hickeys i Ley DJ. El cartell complet de la 5a edició del festival s'ha donat a conèixer aquest migdia a través de les xarxes socials.

Com l'any passat, el certamen d'estiu es complementarà amb Els Acústics del TME, en un format més íntim amb capacitat per a 50 persones, on destaquen les actuacions de Tori Sparks, Joan Rovira o els balaguerins Rehenes. Enguany, a més, el Talarn Music Experience sortirà per primer cop de Lo Quiosc amb l'actuació de la veu de Gossos i el seu nou projecte, Natxo Tarrés & Wireless, en el marc de la Fira del Vi de Talarn. 

Lo Quiosc segueix apostant per oferir una programació estable de concerts durant tot l’any, amb la principal novetat del canvi de dates del Talarn Music Experience d’estiu, que enguany serà de dos dies i que s’avança al 10 i 11 de juliol. En total són 17 les actuacions programades durant tot el 2020, amb estils musicals i formats per a tots els gustos.
 

Cartell complet del Talarn Music Experience 2020 Foto: TME


El Talarn Music Experience, que compta amb el diari Pallars Digital com a mitjà oficial, continua compromès amb la diversitat i la igualtat de gènere. Una mostra d'aixó és que aquest any el festival comptarà amb el mateix nombre d'artistes masculins i femenins.

Més de 50 concerts en quatre anys

Al llarg dels darrers quatre anys, el Talarn Music Experience ha programat més de 50 concerts on hi han passat unes 4.250 persones. Aquestes xifres consoliden al festival com una de les propostes culturals més atractives del territori i manifesten el compromís dels seus organitzadors per seguir apostant per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació