Dilluns, 29 d'abril de 2024
esquí de muntanya

La Pobla de Segur rebrà aquest diumenge el medallista olímpic Marc Ràdua

L'ajuntament i el Club d’Esquí Pobla de Segur faran un reconeixement al jove esportista pallarès

Redacció 17 de gener de 2020 a les 16:02
Marc Ràdua, durant la prova de relleus mixtes del passat dimarts | FEDME
L'Ajuntament de la Pobla de Segur rebrà aquest diumenge al campió olímpic Marc Ràdua, el jove esquiador de Claverol que aquesta mateixa setmana ha aconseguit una medalla de bronze amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de la Joventut que s’han disputat a Lausanne (Suïssa). L’acte, obert al públic, tindrà lloc a les 18h a la sala de plens de l’ajuntament.

Una hora més tard, a les 19h, a l’Hotel Solé, Marc Ràdua rebrà el reconeixement i una benvinguda per part del Club d'Esquí Pobla de Segur (CEPS), entitat de la que forma part. El jove de 17 anys va aconseguir la medalla en la prova de relleus mixtes d’esquí de muntanya, juntament amb els seus companys de selecció, els també catalans Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra.

La fita del pallarès i els seus companys és històrica, ja que les seves medalles olímpiques són les primeres que la delegació espanyola aconsegueix en esquí de muntanya.

Homenatge a Berga

El de la Pobla de Segur no serà el primer reconeixement que rebi Marc Ràdua per la medalla olímpica obtinguda als Jocs Olímpics de la Joventut. Juntament amb Ferrer, Costa i Torra, tots quatre van rebre ahir al vespre un calorós homenatge a Berga en un acte organitzat pels Mountain Runners del Berguedà, entitat amb la qual competeixen els tres companys del pallarès. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació