Dissabte, 20 d'abril de 2024
esllavissades

Instal·len malles protectores a la carretera d’accés a Mont-rebei

L’actuació, que ha estat finançada per la Diputació de Lleida, està inclosa dins el projecte de prevenció de riscos geològics del municipi

Redacció 9 de gener de 2020 a les 11:20
Operaris col·locant les malles protectores a Mont-rebei | Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga
L'Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga ha instal·lat malles protectores a la carretera que dona accés al congost de Mont-rebei. Les actuacions, que s’han efectuat a la zona del Colomé, a l’entrada del pàrquing de la Masieta i també a la zona de l'Alzina, arriben després del despreniment de roques que l’estiu passat va afectar el congost i que va tallar la carretera durant un mes i mig.

L’actuació, que ha estat finançada per la Diputació de Lleida amb 50.000 euros, està inclosa dins el projecte de prevenció de riscos geològics del municipi, xifrat en uns 510.000 euros. El projecte s’ha impulsat davant els continuats casos d’esllavissades en aquesta zona i consisteix en el sanejament de les roques més inestables i en posar malles de protecció a les zones que presenten més risc, com als termes de l'Alzina, Moror, Estorm o Mont-rebei.

L’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, ha assegurat a Pallars Digital que tot i que des del consistori s’intenta millorar la seguretat de la carretera, aquesta “encara no ho és del tot”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació