Diumenge, 28 d'abril de 2024
futbol

Victòries dels dos equips de Tremp i derrotes del Pobla i el Rialp

En futbol sala, cinquena derrota consecutiva del Guaja Aventuras Tremp (8-3) i triomf del Conca Dellà contra el líder (7-2)

Jordi Ubach Llorens 23 de desembre de 2019 a les 11:06
El CF Tremp va superar el Solsona B al Pedrasanta | Arnau Ubach

El CF Tremp ha sumat la seva tercera victòria consecutiva en superar aquest cap de setmana un rival directe, el Solsona B, per 3 gols a 0. Els trempolins es van mostrar més encertats de cara a porteria i ja van arribar a la mitja part amb avantatge gràcies al gol de Buhai al minut 24. Buhai repetiria al 76’ i només tres minuts més tard Deniz sentenciaria amb el definitiu 3-0.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla, en canvi, ha trencat la seva bona ratxa amb una derrota sense pal·liatius al camp d’un efectiu Organyà per 7 gols a 1. Els poblatans, no obstant, es van avançar en el marcador amb un gol de López. A partir d’aquí els locals van desplegar el seu bon joc i van acabar golejant el Pobla fent valer la seva condició de líder.

Al grup 13, l’EF Tremp va vèncer al camp del Rosselló per 2 gols a 3. Els locals es van avançar al minut 13 però deu minuts més tard Colom empataria el matx. Després del descans, els trempolins s’avançarien gràcies a un gol de Durany, però els del Segrià empatarien de nou el partit al 80’. Quan faltaven vuit minuts pel final, Roqué va establir el definitiu 2-3 al marcador.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va sucumbir al camp d’un rival directe, el Pardinyes B, per 5 gols a 1. Salón va ser l’autor del gol del conjunt pallarès, que no va poder fer res davant un rival que es va mostrar superior.

L’EF Tremp agafa aire

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla baixa fins la 4a plaça amb 29 punts i es troba ara a quatre punts del líder. El CF Tremp, per altra banda, puja fins la 7a posició amb 24 punts. Al grup 13, l’EF Tremp puja fins la 13a posició de la taula amb 17 punts. A Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp és ara 6è amb 24 punts.

La competició s’atura ara per les vacances de Nadal. La propera jornada es disputarà el cap de setmana de l'11 i 12 de gener.

Cinquena derrota consecutiva del Guaja Aventuras Tremp

En futbol sala, a Segona Catalana, nova derrota del Guaja Aventuras Tremp, la cinquena de manera consecutiva, en aquesta ocasió al camp del Balaguer Vedruna (8-3). Els locals es van mostrar superiors d’inici a fi i només els gols de Rossell, Ribeiro i Segura van mantenir els trempolins amb vida fins a la mitja part.

A Tercera Catalana, el Conca Dellà va superar a casa el líder Fonollosa B per un contundent 7 a 2, recuperant sensacions i efectuant un gran partit.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp continua en caiguda lliure i baixa fins la 7a posició amb 15 punts. El Conca Dellà, per altra banda, és ara 4t amb 20 punts. Com en el cas del futbol, la competició s’atura ara en motiu de les festes nadalenques, i no tornarà fins el cap de setmana de l’11 i el 12 de gener.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18