Dijous, 25 d'abril de 2024
educació

Presenten la nova edició del catàleg de propostes educatives del Pallars Sobirà

Es tracta d’un recull de propostes i recursos educatius de la comarca per a aquest curs 2019-2020

Redacció 11 de desembre de 2019 a les 11:57
Aquest mes de desembre s’ha presentat als 16 centres educatius i Serveis Educatius del Pallars Sobirà la nova edició, en format web, del recull de propostes i recursos educatius de la comarca per a aquest curs 2019-2020, anomenat Tots Fem Escola. Es tracta d’un recull elaborat pels Serveis Educatius del Pallars i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà a través de l’Oficina Jove, en col·laboració amb els centres educatius i altres entitats de la comarca.

El recull de propostes, que aplega l’oferta del conjunt d’agents educatius, equipaments i serveis de la comarca, s’ha fet arribar a tots els agents amb la voluntat d’identificar el màxim nombre de recursos i oportunitats educatives que ofereix el territori i la voluntat és mantenir-lo viu a través d’un formulari en línia obert els 365 dies de l’any. 

Entre els organitzadors de les més de 73 activitats que recull el catàleg Tots Fem Escola d’enguany, hi ha entitats com el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l'Alt Pirineu, l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, l'Associació Obrador Xisqueta i el Camp d'Aprenentatge Valls d'Àneu, entre altres.

Les novetats d’aquesta nova edició 2019-2020 són el format web del catàleg, que permet mantenir actualitzat el recull i filtrar per cicles educatius. També ho és la incorporació d’un segon catàleg de l’oferta d’activitats extraescolars no formals i altres activitats permanents per facilitar el coneixement de l’oferta existent a persones de totes les edats.

La primera edició del catàleg es va iniciar l'any 2013 des dels serveis tècnics del Consell Comarcal i el Centre de Recursos Pedagògics amb l’objectiu de facilitar als centres educatius el coneixement i contacte de les activitats proposades. Aquesta és una més de les accions per les quals aposta el Consell Comarcal per contribuir a millorar la informació, coordinació i treball en xarxa de la comunitat educativa del Pallars Sobirà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació