Divendres, 26 d'abril de 2024
nadal

Sort instal·la una pista de patinatge sobre gel durant el Nadal

L’objectiu és dinamitzar el comerç local i promocionar el turisme 'après-ski' durant la temporada nadalenca

Jordi Ubach Llorens 5 de desembre de 2019 a les 10:39
L’Ajuntament de Sort estrenarà aquest divendres una pista de patinatge sobre gel a la plaça Major de la localitat amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i promocionar el turisme après-ski durant la temporada de Nadal. La pista estarà operativa un mes, fins el 6 de gener, i estarà disponible des de les 17h de la tarda a les 21h de la nit.

Aquest és el primer cop que s’instal·la una pista d’aquestes característiques a la capital del Pallars Sobirà, tot i que fa dos anys ja s’havia plantejat la possibilitat d'oferir aquest producte. Un servei que tindrà un cost de 14.000 euros i que es podrà gaudir durant 30 minuts a un preu de 5 euros, que inclouen el lloguer dels patins.

Segons ha explicat a Pallars Digital el regidor de l’Ajuntament de Sort, Martí Humet, la iniciativa va néixer de la demanda de diversos comerciants del municipi, amb la voluntat de dinamitzar el comerç per les festes de Nadal i per atraure visitants, “tant turistes com gent que viu a Sort i a la comarca”, ha assegurat.

Humet ha detallat que la instal·lació de la pista de gel compta amb tres potes de finançament; per un costat, els usuaris i per un altre, els privats i comerços que s’han volgut adherir a la iniciativa i que a canvi rebran tiquets per patinar gratuïtament i que podran utilitzar amb els seus clients. Per últim l’Ajuntament de Sort finançarà la part restant.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació