Dijous, 25 d'abril de 2024
emprenedoria

L’Oficina Jove del Jussà convoca la 17a edició del «Premi Jove Emprenedor/a»

El certamen, dotat amb 1.500 euros, premia les millors iniciatives empresarials desenvolupades a la comarca impulsades per persones de fins a 40 anys

Redacció 28 de novembre de 2019 a les 11:36
Josep Miró, segon per l’esquerra, va ser el guanyador de 2018 | CCPJ
L'Oficina Jove del Pallars Jussà ha convocat una nova edició del Premi Jove Emprenedor/a 2019, que ja va per la 17a convocatòria. El certamen és un reconeixement a les millors iniciatives empresarials dutes a terme al Pallars Jussà per a joves de fins a 40 anys i està dotat amb 1.500 euros. Enguany, com a novetat, es farà un sorteig entre tots/es els participants de dos estades de sis mesos al viver d’empreses del Consell Comarcal, situat a l’edifici CITA.

El jurat està format per representants dels diferents sectors empresarials de la comarca, així com del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal i tècnics de la Direcció General de Joventut, i valorarà les iniciatives més innovadores, amb potencial de creixement i que promoguin la creació de riquesa i de llocs de treball.

El guardonat de l’edició 2018 va ser Josep Miró, propietari d'una explotació dedicada al conreu de festucs. El jurat va valorar en aquest projecte el canvi que suposen els nous conreus agrícoles en el desenvolupament d’aquest sector a la comarca. Totes les persones interessades poden presentar-se al premi fins el dia 20 de desembre. 
 

Consulta les bases del concurs i el full de sol·licitud

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació