Dissabte, 27 d'abril de 2024
ciclisme

Dani Terrisse s'adjudica la primera edició de la «Raiers Enduro BTT»

La competició va comptar amb la participació d'una vintena de 'riders'

Redacció 6 de novembre de 2019 a les 10:38
Dani Terrisse celebra el triomf damunt del podi | Ajuntament
Amb un temps de 14 hores i 11 minuts, el pallarès Dani Terrisé va ser el campió de la Raiers Enduro BTT, la nova competició d’enduro celebrada aquest cap de setmana a la Pobla de Segur. Tot i que les previsions inicials eren de comptar amb un centenar de participants, finalment van ser una vintena els riders que hi van participar.

Els participants van gaudir d’un traçat amb més de 1.000 metres de desnivell acumulat. La prova va comptar amb la presència de ciclistes pallaresos com Enric Oliva, campió de la seva categoria, Jordi Oliveres, Jofre Juangran o Marta Riba, també campiona en la categoria femenina. 

Les proves d'enduro BTT són carreres disputades per senders i camins, en què cada participant lluita contra el cronòmetre de forma individual. La prova consta de diversos trams cronometrats units per trams d'enllaç amb temps tancats. Els trams cronometrats són individuals i majoritàriament en baixada, mentre que els trams d'enllaç han d’efectuar-se pedalant. 

Aquesta competició és el preludi d’entrada a la lliga d’Enduro Bukardo, que té previst organitzar per a l’any 2020 dues competicions a Catalunya, una a la Val d’Aran i l’altra a la Pobla de Segur, que es complementaran amb altres quatre competicions a la Rioja i el País Basc.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació