Dilluns, 29 d'abril de 2024
futbol

El CF Pobla (2-4) i el CF Tremp (6-0) perden la imbatibilitat

Victòries de l’EF Tremp a Tercera Catalana (1-0), del FC Rialp a Quarta i del Guaja Aventuras Tremp de futbol sala (4-5)

Redacció 15 d'octubre de 2019 a les 11:11
El Pobla va perdre a casa | CF Pobla
El CF Pobla i el CF Tremp han perdut aquest cap de setmana els seus respectius partits i la imbatibilitat que mantenien, mentre que l’EF Tremp i el FC Rialp han saldat els seus encontres amb victòria.

Els poblatans van caure per 2 gols a 4 a casa contra el Vilanova de l’Aguda. Els visitants es van avançar 0-2 al primer temps, però el Pobla va reaccionar a la segona meitat i va empatar el matx a 2 gràcies als gols de López i Molins. Un gol a pròpia porta de Plancheria al 71’ i un gol a falta de només cinc minuts van posar el definitiu 2-4 al marcador.

També al grup 14 de Tercera Catalana el CF Tremp va perdre de manera contundent al camp de l’Oliana per 6 a 0. Els locals es van mostrar en tot moment molt superiors al pallaresos, en un partit on va destacar el jugador Gilbert Reig, autor de quatre gols. Al grup 13, l’EF Tremp, en canvi, va guanyar per la mínima a casa contra el Puigvertenc (1-0). El solitari gol de Parreira, al minut 65, va donar els tres punts als trempolins.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va guanyar a casa, 3 a 2, al Vilanovenca. Els del Pallars Sobirà es van avançar amb dos gols als primers 10 minuts d’Alejandro i Altieri. Els visitants van aconseguir empatar el matx però Caselles, a l’últim minut de partit, va establir de penal el definitiu 3-2.

CF Tremp i CF Pobla perden la imbatibilitat

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla i el CF Tremp han perdut la imbatibilitat i són ara 5ens i 6ens respectivament, tots dos amb 11 punts. Al grup 13, l’EF Tremp escala posicions i se situa 10è amb 9 punts. A Quarta Catalana i amb 10 punts, el FC Rialp és ara 3r.

El proper cap de setmana el CF Tremp rep el Torà i el CF Pobla juga a la Seu d’Urgell, mentre que l’EF Tremp ho farà al camp del Vilanova de la Barca. A Quarta Catalana el FC Rialp juga al camp de l’Andorra B.

El Guaja Aventuras Tremp s’estrena amb victòria

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp va debutar a Segona Catalana després del descens de la temporada passada amb victòria 4 gols a 5 al camp del Castellfollit de Riubregós. Els pallaresos van aconseguir remuntar un 4-1 advers gràcies als gols de Gonçalves (2), Sekou, Haji i Rossell. El proper cap de setmana els trempolins reben l’Artesa de Segre.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9