Divendres, 26 d'abril de 2024

Un total de 166 treballs concursen a la 23a edició del Premi Literari Intercomarcal Anton Navarro

Ahir es van lliurar els premis al cinema Ribagorçana d'El Pont de Suert

Pallars Digital 2 de desembre de 2013 a les 16:21
Ahir al matí va tenir lloc al cinema Ribagorçana d'El Pont de Suert l'acte de lliurament de premis de la 23a edició del Concurs Literari Intercomarcal Anton Navarro, organitzat pels Consells Comarcals de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, juntament amb els serveis comarcals de català respectius, pertanyents al Consorci per a la Normalització Lingüística. 
 
Hi han participat un total de 166 treballs distribuïts en sis categories diferents, que van des de primer de primària fins a segon de batxillerat. Els guanyadors en cada categoria han estat Queralt Farré (Escola Ribagorçana, El Pont de Suert); Àlex Asensio (Escola Ribagorçana d'El Pont de Suert); Elisabet Català (Escola Els Minairons de Ribera de Cardós); Laia Resa (Col·legi Maria Immaculada de Tremp); Maria Admella (Col·legi Maria Immaculada de Tremp); i Júlia Francès (Institut de Tremp). 
 
El certamen té com a objectiu estimular la creació literària i promoure la lectura en llengua catalana. S'hi valora especialment que els treball incloguin trets lingüístics propis del dialecte ribagorçanopallarès. Al concurs hi participen alumnes de 18 centres educatius de les tres comarques.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor