Dimecres, 24 d'abril de 2024
Bolets

Tornen amb la tardor les Jornades Micològiques del Pallars Jussà

S’allargaran fins el 26 d’octubre i inclouran conferències, sortides comentades i degustacions en diferents indrets de la comarca

Redacció 9 d'octubre de 2019 a les 10:53
Acte inaugural de la 18a edició de les jornades | CCPJ
Els bolets son els clars protagonistes de la tardor. I no només als cistells dels excursionistes, sinó també a les Jornades Micològiques del Pallars Jussà. El cicle d'activitats, que enguany arriba a la 18a edició, té com a objectiu apropar la població al món dels bolets. 

El gastrònom Pep Nogué va ser l’encarregat, el passat dissabte, de donar el tret de sortida de la divuitena edició de les jornades amb la conferència Els bolets a la cuina, aprofitament en 360 graus. La jornada inaugural va culminar amb una degustació de plats cuinats amb bolets elaborats per restauradors i productors de Tremp.

Les Jornades micològiques del Pallars Jussà, organitzades pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, s’allargaran fins el 26 d’octubre i inclouran, entre altres activitats, conferències, sortides comentades i degustacions en diferents indrets de la comarca. ​També s’obrirà al públic l’exposició Bolets i menges casolanes. Mostra d'art feta amb fang, de la ceramista Josefina Vilajosana, que es podrà visitar a l’Epicentre fins al 31 d’octubre.
 

Consulta la programació de les 18es Jornades Micològiques

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació