Dimarts, 23 d'abril de 2024
cursa escolar

Uns 200 joves atletes participen a la Rialp Matxixics

Amb nens i nenes del Pallars, d’Andorra i d’arreu de Catalunya

Redacció 7 d'octubre de 2019 a les 11:33
Rialp ha acollit un grapat de joves promeses del running | Maxicots
Uns 200 corredors del Pallars, la resta de Catalunya i d'Andorra s’han citat aquest diumenge a Rialp per a la celebració de la 7a edició de la Rialp Matxixics. Aquesta cursa de muntanya, organitzada per l’equip de voluntariat de la Matxicots, és una proposta esportiva de muntanya per a nens i nenes en edat escolar i que enguany s’ha obert a tots els “supers” amb la col·laboració del Club Super3

Com ja és habitual, l’edició ha tingut un marcat caràcter solidari per al Banc d’Aliments del Pallars Sobirà mitjançant Creu Roja. La inscripció ha estat gratuïta i els corredors han hagut de portar aliments pel banc en el moment de retirar el dorsal

La cursa ha estat organitzada per l’Ajuntament de Rialp amb el suport dels diferents agents de seguretat, com la Creu Roja, els Mossos d’Esquadra, els Bombers voluntaris de Sort i de diverses entitats públiques i privades. Diferents corredors adults han acompanyat els nens/es participants durant el recorregut animant i ajudant-los en tot moment.

La cursa ha estat formada per tres circuits d’acord amb la seva categoria: la Super Matxixics, de 5 quilòmetres per als més grans per les categories cadet, infantil i aleví; la Trail Matxixics, de 3 quilòmetres i mig per les categories benjamins i pre-benjamins; i la Mini Matxixics, d’un quilòmetre, per les categories dels més menuts (P3, P4 i P5).

Tots els corredors participants han optat a un detall només pel fet de ser finishers a l’arribada de la cursa: un ampli sorteig de diferents regals del Club Super 3.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació