Diumenge, 28 d'abril de 2024

Tot a punt pel gran homenatge del Lleida Esportiu a Miki Roqué

Ex-companys, la família, les penyes blaves i bètiques i el futbol base participaran en l'homenatge que el club retrà aquest divendres al futbolista trempolí

Pallars Digital 4 de desembre de 2013 a les 09:26
"Volem fer un homenatge social on hi participi el futbol base que és on va estar el Miki. Que també hi participin els socis i els ciutadans". Així de clar es va mostrar ahir el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, en referència a l´homenatge que el club lleidatà vol retre aquest divendres a Miki Roqué en motiu del partit d´anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Real Betis. 
 
El president de l´entitat lleidatana va donar a conèixer alguns dels actes que es duran a terme en el partit contra els andalusos. El màxim mandatari del club blau ha explicat que "el divendres traurem el mural que tenim a l´entrada de les oficines i el posarem davant la porta 2 perquè tothom pugi dedicar-li unes paraules al Miki".
 
En aquest acte també hi prendran part tant les penyes del Lleida Esportiu com del Real Betis Balompié. Està previst que a la mitja part del partit entre tots dos conjunts duguin a terme un acte en el mateix terreny de joc del Camp d´Esports. 
 
Esteve també ha comunicat que "la família també participarà molt a l´acte. Estan molt contents que es faci a Lleida. Volem que, dins de la tristesa, sigui un dia d´alegria". El president lleidatà també ha afegit que "farem participar als capitans, Pau Bosch i a Jordi Figueras". A banda d´aquests actes, "abans de començar el partit, a la sala VIP farem un acte íntim on recuperarem l´essència de quan va estar a Lleida". Està previst que al minut 26 "fem un recordatori a Miki amb un aplaudiment o bé una foto al videomarcador", ha comentat el president del Lleida Esportiu.
 
El màxim mandatari del club ha recordat que els socis han de retirar l´entrada "abans de dijous. Les entrades que no s´han retirat es posaran a la venda divendres a taquilles al preu de 35 euros tribuna, 25 lateral i gols i 10 la infantil". A més, Esteve ha recordat a tothom que "vingui amb temps al camp perquè hi ha coses de l´homenatge en les quals es pot participar". 
 
Demà dijous les oficines i les taquilles del Lleida Esportiu obriran matí i tarda, concretament de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Divendres les taquilles obriran a partir de les 9 del matí.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Miki Roqué