Dimecres, 1 de maig de 2024
socis

Sorteig setembre: sopar per a dos persones a l’Era d’en Balust de Salàs!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 de setembre | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 4 de setembre de 2019 a les 12:21
L’Era d’en Balust manté l'encant especial de les antigues eres de Salàs | L’Era d’en Balust
Deixem l’estiu enrere i amb la tardor a les portes tornen els sortejos de Pallars Digital. I és que si n’ets soci/a, aquest mes de setembre t’oferim compensar la tornada a la rutina amb la la possibilitat de guanyar un sopar per a dos persones a l’Era d’en Balust de Salàs de Pallars.

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies del diari de les comarques pallareses que s'hagin registrat abans del dia 20 de setembre. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats aquest magnífic sopar. Molta sort!

Un espai inigualable

L’Era d’en Balust de Salàs de Pallars és un espai que combina lo millor de la nostra gastronomia amb un entorn inigualable, tranquil i evocador. Situat en una de les antigues eres de la població, aquest restaurant ens ofereix una magnífica experiència gràcies a la gran quantitat de plats que s’hi poden degustar i a un espai acollidor, elegant i amb història.
 

L’Era d’en Balust, a Salàs de Pallars. Foto: L’Era d’en Balust


Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació