Dissabte, 27 d'abril de 2024
agents rurals

Els Agents Rurals de Sort canviaran de seu al quedar-se petita l’actual

La Generalitat treu a concurs l'arrendament de les oficines per ubicar-hi les noves dependències de l'Àrea Bàsica dels Agents Rurals al Sobirà

Redacció 4 de setembre de 2019 a les 10:01
Vista general de Sort | Arxiu
Els Agents Rurals de Sort canviaran de seu al quedar-se petita l’actual. La Generalitat de Catalunya, mitjançant la Direcció General del Patrimoni, ha tret a concurs l'arrendament d'un local d'oficines, places d'aparcament i trasters destinats a ubicar-hi les noves dependències del cos mediambiental a la capital del Pallars Sobirà, on també s’hi allotjarà, com ara, la Sala de Comunicacions del Pirineu.

Segons han informat fonts dels Agents Rurals, les oficines actuals, que s’ubiquen a l’anomenat Xalet Forestal, no s’adeqüen a la normativa de seguretat i accessibilitat. Per aquest motiu la Generalitat busca a Sort una oficina d’entre 376 i 454 m2 construïts per ubicar-hi l'Àrea Bàsica dels Agents Rurals al Pallars Sobirà. Pel que fa a l’aparcament i el traster, han de tenir entre 390 i 490 m2 construïts. 

Les ofertes es poden presentar fins el dia 4 de novembre i la durada del contracte d'arrendament és de deu anys, prorrogables voluntàriament per a la part arrendatària i obligatòriament per a la part arrendadora, any a any, fins a un màxim de 10 anys més.
 

Consulta l’anunci de convocatòria de concurs públic

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació