Dimarts, 23 d'abril de 2024
seat

Tavascan dona nom al nou model de Cupra, que es presentarà al Saló de Frankfurt

Es tracta del primer vehicle 100% elèctric de la marca, integrada sota el paraigua de Seat

Jordi Ubach Llorens 2 de setembre de 2019 a les 10:37
Primeres imatges del nou Cupra Tavascan | Cupra
El passat mes de juny coneixíem que la fabricant d’automòbils Seat, amb seu a Catalunya, havia registrat el nom de Tavascan per a un possible nou model de vehicle. El que fins ara només era un rumor s'ha confirmat avui amb l’anunci de Cupra, marca independent sota el paraigua de Seat, de la presentació del nou Cupra Tavascan. Serà durant el Saló de l’Automòbil de Frankfurt, que tindrà lloc del 12 al 22 de setembre.

El nou Tavascan serà el primer model 100% elèctric de Cupra, un SUV d’altes prestacions, compacte i esportiu que portarà finalment el nom d'un dels pobles més emblemàtics del Pallars. Segons els portals especialitzats, el Cupra Tavascan podria arribar al mercat a finals de 2021 o ja el 2022.
 
Segons ha informat la marca, el nou Cupra Tavascan està basat en la plataforma MEB del Grup Volkswagen i comptarà amb dos motors elèctrics alimentats per bateries de ions de liti de 77 kWh de capacitat. La potència que s'anuncia és de 306 CV amb tracció a les quatre rodes. Les seves xifres d'acceleració se situen al voltant dels 6,5 segons per passar de 0 a 100 km/h i l'autonomia que promet és de 450 quilòmetres.
 

ANÀLISI: Tavascan, el nou "concept car" de Cupra

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Notícies relacionades
Fa 254 setmanes

Nou Seat Tavascan?

Participació