Dissabte, 20 d'abril de 2024
ART

El Festival SIARTB busca repetir l'èxit de l'any passat en una segona edició

Fins a 27 artistes pallaresos seran exposant les seves obres a Vilamur aquest cap de setmana

Redacció 16 d'agost de 2019 a les 15:24
Edició 2018 del Festival SIARTB | SIARTB
Entre avui i demà dissabte, tindrà lloc el Festival SIARTB. Durant els dos dies que dura la cita, 27 artistes pallaresos exposaran les seves obres a les eres del poble poble de Vilamur, al municipi de Soriguera. 

La iniciativa pretén donar visibilitat a l'art local i reivindicar la màgia dels territoris de muntanya com a sales d’art. Aquesta és la segona edició del festival, que l'any passat va rebre 1.500 visitants, i que va néixer com a espai de trobada i divulgació.

El festival compta amb artistes de disciplines molt diferents com fotografia, pintura, arts escèniques o vídeo. I s'organitza al voltant de set espais, cinc dedicats a diferents formats artístics, un espai gastronòmic i un espai anomenat Àgora, on es podrà gaudir de xerrades i debats.

L'esdeveniment també busca promoure la compra i venda d'art, per això els visitants podran adquirir les peces que es trobin exposades i parlar amb els artistes. El festival busca així crear sinergies que facilitin la producció i creació al Pallars, ja que, sovint, com apunta l'organitzadora del festival Roser Ràfols, els artistes que es troben allunyats dels grans focus de producció i sales d'exposició noten la manca d'oportunitats.
 

Consulta el programa aquí.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació