Dimarts, 23 d'abril de 2024
solidaritat

El sopar solidari de Talarn recapta 3.100 euros en la seva 6a edició

Els diners es destinaran a l'Associació KAT6A i a la Fundació Sant Joan de Déu

Anna Solana Tomàs 16 d'agost de 2019 a les 14:25
6a edició del Sopar Solidari de la Festa Major de Talarn. | Ajuntament de Talarn
Talarn va celebrar ahir el, ja tradicional, sopar solidari de Festa Major. En la seva 6a edició, l’esdeveniment va ser tot un èxit i va reunir més de 370 persones a la Plaça Anna Maria Janer. En total, a la gran rifa solidària, es van recollir més de 3.100 euros que, enguany, es destinaran a les malalties minoritàries de base genètica KAT6A i 10Q26.

El sopar compta amb la col·laboració de més de 76 comerços i entitats del Pallars i el suport dels Ajuntaments de Talarn, Tremp o la Pobla de Segur, entre d’altres, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Diputació de Lleida. Alex Garcia, alcalde del municipi, explica que senten una gran satisfacció de poder seguir celebrant aquest esdeveniment, 6 anys després i que compti amb la participació de tants veïns i veïnes del municipi.

El sopar va estar amenitzar per els actors Eduard Muntada, Albert Puiggròs i Ferran Aixalà, que van fer gaudir als assistents amb un monòleg dedicat a la gastronomia. El menú el va elaborar l’Hotel Terradets, que ja és el segon any que col·labora en l'esdeveniment.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació