Dijous, 2 de maig de 2024
festes majors

Rialp comença la seva Festa Major

Quatre dies carregats de concerts on es podran veure grups com Itaca Band o Porto Bello

Redacció 14 d'agost de 2019 a les 15:07
Els Porto Bello a la sala Ctretze el passat mes de juny. | Joan Llimiñana.
Rialp es prepara per a quatres dies intensos de Festa Major. El tret de sortida el donaran avui amb un parc aquàtic i una festa de l’escuma a la Plaça del Tornall. A la mateixa plaça, qui ho vulgui, podrà participar d’una activitat que forma part de la campanya contra les agressions sexistes a les festes majors: es tracta d’un taller d’estampació de samarretes i elaboració de xapes amb missatge. Durant el vespre i la nit la festa seguirà amb un ball on actuaran, entre d’altres, els Dalton Bang.

El dijous arriba la nota gastronòmica amb un tast de vins i formatges a càrrec del celler Cota 730 i la Formatgeria Montsent acompanyats d’un ball que començarà a la tarda, a càrrec de l’orquestra Madison, i s'allargarà fins la nit. Divendres els protagonistes seran els joves, a la tarda hi haurà un holi festival i a la nit Concert Jove amb grups com Porto Bello o Itaca Band.

El dissabte, últim dia de Festa Major,  hi haurà activitats com el bingo popular o el cercavila Aixergat 2019, que culminaran amb un gran ball de nit a càrrec d'Exel i Banda Neon.
 

Consulta aquí el programa sencer.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació