Dimecres, 24 d'abril de 2024
Vi del pallars

El festival «JazziVi» de Figuerola ho té tot a punt per la 6a edició

El vi dels cellers del Pallars acompanyaran la música de Mon Petit Món i d'Agustí Burriel

Redacció 1 d'agost de 2019 a les 11:45
Edició 2018 del «Jazzivi» | Ajuntament de Tremp
Aquest dissabte 3 d'agost arriba la 6a edició del festival d'estiu JazziVi i  Figuerola d’Orcau es proposa omplir la Plaça de la Font de gent, bona música i bons vins en un ambient immillorable. Els amants del jazz tindran l'oportunitat de tastar o descobrir els vins del Pallars en un entorn medieval que té gust i arrels de vi.

Pel que fa a la música, enguany, el cap de cartell serà Agustí Burriel i el seu grup que faran un tribut molt personal a Frank Sinatra. Unes hores abans, a partir de les 19h, els fans de Mon Petit Món podran vibrar amb aquesta veu femenina a ritme de swing.

 


En el decurs del festival, que s’allargarà fins a mitja nit, es podran degustar tapes pallareses maridades amb vins dels cellers participants: Mas Garcia Muret de Llimiana, Celler Miquel Roca de Sant Cristòfol de la Vall, El Vinyer de Fígols, Celler Vila Corona de Vilamitjana, Sauvella d’Orcau i Terrer de Pallars, Xic’s Cal Borrech i Vidavins de Figuerola d’Orcau.
 

Vins del Pallars maridats amb Jazz. Foto: Ajuntament de Tremp



Aquest any a més, es comptarà amb la participació del celler Gramona, de Sant Sadurní d'Anoia, com a convidat especial i amb la presència de Licors Portet, que oferirà els seus licors als participants.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació