Divendres, 26 d'abril de 2024
festes majors

El cartell de la Festa Major de Llavorsí parodia la polèmica del Doctor Music

Aquest cap de setmana el poble celebra la seva festa major amb un cartell carregat de propostes

Anna Solana Tomàs 24 de juliol de 2019 a les 13:38
Imatge d'arxiu de Llavorsí engalanat per festa major | Joan Ordi
Llavorsí celebra aquest cap de setmana la seva festa major. Els actes començaran divendres a les 12h amb la tradicional missa en honor a Santa Anna, patrona del municipi, seguida d'un vermut popular. Alguns dels actes de la festa major són una sortida de senderisme dirigida i guiada pel Parc natural de l’Alt Pirineu, un campionat de botifarra i una ballada de sardanes (divendres a les 18h).

La celebració també està carregada d’activitats per als més petits i inclou una festa aquàtica (divendres a les 16h) i un bany d’escuma (dissabte a les 17.30h), així com un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Xip-Xap (diumenge 18h).

Els encarregats d’animar les vetllades seran, entre d’altres, l’orquestra Rute 66 i els grups Alebrcocks i Segonamà. El fi de festa el marcarà el ball de tarda del diumenge a càrrec del grup Atrium.

Seguint la inspiració dels seus veïns d’Escalarre, la Comissió de Festes de Llavorsí també s’ha inspirat en la polèmica del Doctor Music Festival per al disseny del seu cartell. On podem veure un ruc amb un flotador, enfonsant-se al riu, en referència als informes sobre el risc d’inundabilitat que va elaborar l’ACA i van portar a traslladar el festival fora de les Valls d’Àneu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació