Dilluns, 29 d'abril de 2024
esquí

Comencen els treballs de substitució del telecadira de La Roca

L'estació Espot Esquí ha engegat un concurs per a que els veïns i usuaris escullin el nom del nou telecadira

Redacció 23 de juliol de 2019 a les 12:08
Els treballadors d’Espot es van fotografiar amb el telecadira la Roca. | Skipallars
Espot Esquí ja ha començat a desmuntar el telecadira de La Roca, que va clausurar aquesta passada temporada després que se'n desprengués una de les cadires sense motius aparents. Aquesta és la primera fase de les obres de construcció del nou telecadira que es durant a terme aquest mes d'agost.

De moment, ja s'ha desmuntat els sistema de cablejat i cadires i ara s'estan enretirant les pilones. La setmana vinent, l’empresa Teleféricos y Nieve, que es va adjudicar els treballs  amb un pressupost de 5.749.999 sense IVA, començarà les obres de la nova cadira.

Per la seva banda, l'estació ja està buscant nom per al nou telecadira i ha proposat als veïns i usuaris d'Espot que siguin ells qui ho decideixin. A través d'un concurs al web d'Skipallars i de les xarxes socials de les estacions els usuaris podran votar entre tres propostes.

Les possibilitats són mantenir el nom de La Roca, canviar-lo per Estanyets (nom de la zona on arriba el telecadira, a la cota 2.000) o dir-li Pui de Linya (nom de la muntanya situada al costat de l'estació, on abans de la seva posada en marxa ja s'hi feien competicions esportives). Aquells que ho desitgin poden participar fins el dia 1 d'agost i entraran al sorteig d'un forfet de temporada de les estacions d'Espot i Port Ainé per a l'hivern 2019-2020.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació