Dissabte, 20 d'abril de 2024
camps de treball

Finalitza el camp de treball sobre la Guerra Civil al Pallars Jussà

Els 13 joves participants han senyalitzat la ruta a peu des d’Aramunt a les trinxeres de Vilanoveta i dos refugis antiaeris a la Pobla de Segur

Redacció 17 de juliol de 2019 a les 11:12
Foto de grup dels joves participants amb l’historiador local Manel Gimeno | Alba Jussà
Durant la primera quinzena de juliol s’ha celebrat al Pallars Jussà el camp de treball Guerra Civil: entre refugis i trinxeres al Pallars Jussà, que ha comptat amb la participació de 13 joves. Entre les seves tasques, destaquen la senyalització de la ruta a peu que uneix Aramunt amb les trinxeres de Vilanoveta, així com dels dos refugis antiaeris situats a la Pobla de Segur.

El camp de treball ha estat organitzat per l’entitat Alba Jussà ha comptat amb el suport de la Direcció General de Joventut, els Ajuntaments de la Pobla de Segur i de Conca de Dalt i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Com a culminació de la feina tècnica, el passat divendres es va organitzar una visita guiada pels diferents refugis on van assistir-hi un centenar de persones. Les ressenyes de la ruta i dels refugis es podran consultar a les pàgines web de l’Ajuntament de la Pobla de Segur i a la de turisme del Consell Comarcal.

A més d’aquesta tasca més tècnica, durant aquests quinze dies els joves també han participat com a voluntaris a la Diada dels Raiers i han descobert projectes i racons del nostre territori. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació