Dijous, 2 de maig de 2024
sorteig

Sortegem un abonament complet per al Talarn Music Experience 2019!

Participa al sorteig de Pallars Digital, mitjà oficial del festival

Redacció 16 de juliol de 2019 a les 12:23
Ja estem a les portes del Talarn Music Experience 2019, del qual el diari Pallars Digital n’és mitjà oficial. És per aquest motiu que volem sortejar entre tots els nostres lectors -siguin o no siguin socis- un abonament complet per gaudir de les tres jornades del festival, que se celebra entre els dies 26 i 28 de juliol a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn. 

El Talarn Music Experience és un festival que enguany ha crescut programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre i que combina música i gastronomia. La part central se celebrarà entre els dies 26 i 28 de juliol i hi actuaran artistes de la talla d’Elefantes, Koers o Lildami, així com Morgan, Marcel Lázara i Júlia Arrey i el Dj Dr. No.

Per participar al sorteig cal tenir compte a Instagram i seguir els passos que es detallen a la següent publicació del perfil del diari Pallars Digital. El comentari més enginyós i/o divertit serà el guanyador, el nom del qual es farà públic el dimecres 24 de juliol també per Instagram. Molta sort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎸SORTEIG D’UN ABONAMENT COMPLET PEL TALARN MUSIC EXPERIENCE 2019 ⚠️ El @talarnmusicexperience 2019 continua amb la seva programació i els propers dies 26, 27 i 28 de juliol arriba a la seva part central amb les actuacions de @koers.reggaeband, @lildami, @elefantesmusic, @marcel_i_julia i @morgan_musica. El diari @pallarsdigital és el mitjà oficial del festival i per aquest motiu volen sortejar entre tots els nostres lectors un abonament complet pels tres dies de festival! Per participar al sorteig, només has de seguir els següents passos: 1. Comentar en aquest post etiquetant a 2 persones. El comentari més enginyós i/o divertit serà el guanyador. 2. Seguir a @pallarsdigital i a @talarnmusicexperience. El nom del guanyador es farà públic el dimecres 24 de juliol per aquest mateix canal. Molta sort! 👏 #sorteig #Talarn #pallars #loquiosc #talarnmusicexperience #pallarsjussa #talarn

A post shared by Pallars Digital (@pallarsdigital) on


 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació