Dissabte, 27 d'abril de 2024
diputació de lleida

La Diputació de Lleida celebra el darrer ple de la legislatura 2015-2019

Els diputats pallaresos Gerard Sabarich i Joan Ubach s’acomiaden de l’ens supramunicipal

Redacció 10 de juliol de 2019 a les 09:37
Imatge de tots els diputats en el darrer ple de la legislatura | Diputació de Lleida
La Diputació de Lleida ha celebrat aquest dimarts el darrer Ple del mandat 2015-2019. La presidenta en funcions, Rosa Maria Perelló, primera dona en el màxim càrrec de l’ens supramunicipal, ha destacat en la seva intervenció la voluntat de consens i diàleg que ha caracteritzat aquest final de mandat, així com l’aposta de les polítiques de benestar social, a més d’un nou pla de dinamització dels municipis i l’inici de la implementació de la fibra òptica a tot el territori.

Perelló també ha destacat que “la Diputació de Lleida és una institució que sempre ha d’estar al costat dels ajuntaments, ja sigui en la vessant financera o en el suport de les iniciatives municipals”. La presidenta s’ha acomiadat donant les gràcies a tots els diputats i grups polítics, així com a tot el personal de la Diputació, per la seva col·laboració en aquest final de mandat.

A més de la pròpia presidenta, diversos diputats han aprofitat el seu torn de paraula per tal d’acomiadar-se d’aquesta etapa. És el cas dels pallaresos Gerard Sabarich i Joan Ubach, tots dos del PDECat, que abandonen la Diputació de Lleida després d’11 i 4 anys respectivament. Seran substituïts pels republicans Josep Ramon Fondevilla i Marc Baró.

 VÍDEO: A continuació podeu visualitzar el darrer ple de la legislatura:

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació