Dissabte, 20 d'abril de 2024
AGBS

Finalitzen les maniobres militars pels 456 alumnes de l'acadèmia de Talarn

El proper divendres rebran el seu despatx de la mà del rei Felip VI

Redacció 1 de juliol de 2019 a les 09:53
Alumnes realitzant una de les pràctiques a l’AGBS | AGBS
Els 456 sergents alumnes pertanyents a la 44a promoció d'ingrés a l'Escala de Suboficials han finalitzat l'exercici Minerva 2019, que ha tingut lloc entre els dies 24 i 28 de juny a les zones d'Aramunt, Salàs de Pallars i a la pròpia Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn.

Aquest és el sisè any consecutiu que l’AGBS ha dirigit l’exercici, que ha suposat pels alumnes la culminació pràctica del seu ensenyament militar abans que, ja com sergents efectius, passin a exercir les seves funcions en les diferents unitats de l'exèrcit de Terra espanyol. Les maniobres, recordem, van aixecar certa polèmica la setmana passada per les queixes d’alguns veïns i de la CUP.

El propòsit principal de les maniobres és el foment del lideratge en l'exercici. A més, es tracta de completar el nivell d'ensinistrament mitjançant la resolució de supòsits tàctics que posin en pràctica els coneixements adquirits durant l'ensenyament. La intenció és també fomentar la capacitat per analitzar i avaluar situacions amb iniciativa i creativitat. 

El rei Felip VI farà l’entrega de despatxos

Els alumnes rebran el proper divendres 5 de juliol el seu despatx de sergent de la mà del rei Felip VI, que estarà acompanyat del cap de l’Estat Major de l’exèrcit de Terra, Francisco Javier Varela. L’últim cop que Felip VI va visitar l’acadèmia va ser durant l’acte d’entrega de despatxos de fa dos anys.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació