Dissabte, 20 d'abril de 2024
inserció laboral

L’Ajuntament de Tremp continua els cursos de suport a la inserció laboral

Finalitzen els cursos de neteja i de llengua, als quals hi han participat una trentena de persones

Redacció 21 de juny de 2019 a les 11:34
Imatge d’una sessió del curs | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha organitzat aquest mes de juny​ un nou curs en el marc del dispositiu d'inserció laboral. En aquesta ocasió la temàtica ha estat en l'àmbit de neteja industrial, amb el títol Curs de neteja de centres, instal·lacions i equipaments industrials. Aquest és el segon curs del programa i dona continuïtat als coneixements adquirits en la proposta anterior, sobre habilitats comunicatives.

L'objectiu general d'aquestes propostes formatives és millorar l'efectivitat en la recerca de feina. D'aquesta manera, s'intenta oferir als participants eines que contribueixin a millorar les seves capacitats, com en el cas del curs anterior, i coneixements en diferents àmbits, com en aquest cas que es treballaran diferents aspectes de la neteja industrial d'espais de treball, naus industrials, escoles o centres públics.

El programa d'aquest curs de neteja de centres, instal·lacions i equipaments industrials ha girat entorn a quatre eixos bàsics: tècniques de neteja bàsiques, neteja de mobiliari, neteja i desinfecció i desenvolupament de processos de neteja. A partir d'aquí, els alumnes han conegut fórmules de classificació d'espais, classificació de les tasques, fins a eines i maquinaria de neteja, els tipus i la seva utilització.

El conductor de les sessions ha estat l'expert Valentí Casas, que ha utilitzat una metodologia participativa i ha fomentat la interacció amb i entre els mateixos alumnes per assolir els objectius. En total aquest curs ha tingut una durada de 20 hores, repartides en quatre dies i horari de matí i ha comptat amb quinze persones inscrites. Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Paral·lelament, durant els mesos de maig i juny també s’ha organitzat​ un nou curs en el marc del dispositiu d'inserció laboral. En aquesta ocasió la temàtica ha estat en l'àmbit de les llengües, amb el títol Francès bàsic de comerç. Aquest és el segon curs del programa i dona continuïtat als coneixements adquirits en anys anteriors, sobre idiomes tan importants al territori de cara a l'atenció dels clients estrangers.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació