Divendres, 19 d'abril de 2024
Cervesa artesana

​Més de 50 cerveses del Pirineu es donaran cita a la 2a edició del Red Mountain Beer Fest

El festival transfronterer de cerveses artesanes de muntanya omplirà la Pobla de cervesa, música i gastronomia aquest dissabte

Redacció 13 de juny de 2019 a les 09:32
La primera edició del festival ja va ser un èxit | Joan Llimiñana
La Pobla de Segur acull aquest proper dissabte la 2a edició del Red Mountain Beer Festival, el festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya que té la voluntat d’impulsar la comarca del Pallars Jussà i de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus. En aquesta segona edició, el certamen creix en cerveses, en espais temàtics i cuida especialment la programació musical. Al Red Mountain, els visitants hi podran trobar set zones: Red chillout, Red diner, Red country, Red junior, Red restaurant, Red on tap i Red music.

Les 18 cerveseries assistents procedeixen de Navarra, el Ripollès, la Garrotxa, Irun, Osca, Àlava, el Pallars Jussà, la Vall d’Aran i Andorra, i entre totes hi aportaran més de 50 tipus de cerveses diferents. La mostra està organitzada per la fàbrica de cervesa artesana poblatana Ctretze Pirineus i per l’Ajuntament de la Pobla de Segur.

L’apartat de gastronomia el formen productors i restauradors del Pallars Jussà. Es posaran a la venda uns tiquets de degustació que donaran accés tant a cerveses com a gastronomia.
Aquest any, el festival posa l’accent en la música amb l’actuació de les formacions Sam y la empresa i Acontrablues. També hi haurà una Kids Zone amb activitats per a totes les edats. 

El Red Mountain Beer fest és una iniciativa público-privada, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu, que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva i creadora de llocs de treball qualificats.

La Fàbrica de cervesa artesana Ctretze s’ha consolidat, en només quatre anys, com a sala de concerts de referència al Pallars, amb programació estable d’actuacions en directe i propostes per a tot tipus de públics. Ctretze elabora 70.000 litres de cervesa a l’any. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació