Dissabte, 27 d'abril de 2024
fires

El vi, la gastronomia i la cultura omplen Talarn en la 9a Fira de Vi del Pirineu

Més d’un miler de persones han visitat la mostra durant el cap de setmana

Redacció 11 de juny de 2019 a les 12:11
L’actuació de Jan Reig va congregar un elevat nombre de persones a la plaça | Jordi Uriach
Talarn s’ha omplert de vins i de visitants aquest cap de setmana en la celebració de la 9a edició de la Fira de Vi del Pirineu. Unes 2.000 persones han passat per la fira durant els dos dies per presenciar els diferents actes que s’hi han organitzat, entre els quals han destacat l’actuació del bateria d’Els Pets, Joan Reig o el 23è Concurs de Pintura Ràpida.

Un any més, els veïns de Talarn han obert les portes dels seus cellers i vinyes particulars perquè els aficionats i curiosos puguin veure les seves instal·lacions tradicionals i provar el vi artesanal que ells mateixos elaboren. A més, els 12 cellers professionals del Pallars i els restauradors de la comarca han ofert un tast de productes a la plaça de l'església del poble.

L’Ajuntament de Talarn valora l’organització de la Fira del Vi del Pirineu com un èxit de participació. Paral·lelament també s’ha celebrat una nova edició de la Marxa BTT Talarn Vi Bike, que proposa tres recorreguts pel terme de Talarn, el més llarg de 54 quilòmetres. Enguany hi han participat uns 310 ciclistes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació