Divendres, 19 d'abril de 2024
fires

Talarn acull aquest cap de setmana la 9a edició de la Fira de Vi del Pirineu

Paral·lelament a la fira es disputa la 4a Marxa BTT Talarn Vi Bike

Redacció 6 de juny de 2019 a les 13:52
El vi tornarà a ser el protagonista a Talarn | Ajuntament
Talarn celebra aquest cap de setmana la 9a edició de la Fira de Vi del Pirineu. Els cellers professionals i particulars obriran un any més les seves portes en dos dies de vi i gastronomia. La fira també torna amb propostes consolidades com la marxa de bicicleta de muntanya Talarn Vi Bike o l’actuació, enguany, del bateria d’Els Pets, Joan Reig.

La Fira del Vi del Pirineu torna un any més amb un format semblant a les edicions anteriors. A partir de les 16:30h de la tarda els veïns de Talarn obriran les portes dels seus cellers i vinyes particulars perquè els aficionats i curiosos puguin veure les seves instal·lacions tradicionals i provar el vi artesanal que ells mateixos elaboren. A partir de les 19h seran els 12 cellers professionals del Pallars i els restauradors de la comarca els que oferiran un tast de productes a la plaça de l'església del poble.

Altres activitats que porta la fira són la ja consolidada Marxa BTT Talarn Vi Bike, que proposa tres recorreguts pel terme de Talarn, el més llarg de 54 quilòmetres, des d’on es poden veure les explotacions vinícoles. Durant el diumenge es podrà gaudir d’espectacles d’humor i poesia mentre es degusta un bon vi o participar del concurs de pintura. 
 

Consulta el programa de la 9a Fira del Vi del Pirineu de Talarn

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació