Divendres, 3 de maig de 2024
Futbol

El FC Rialp salva la categoria al superar el Butsènit (4-3)

El CF Pobla supera l’Oliana (4-2) i el Tremp empata a Bellpuig (1-1)

Redacció 28 de maig de 2019 a les 09:42
El Rialp ha salvat momentàniament la categoria | FC Rialp
El campionat de lliga ha arribat al seu final al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. L’equip que més s’hi jugava era el FC Rialp, que necessitava una victòria per assegurar la permanència i la va aconseguir. Ho va fer davant el Butsènit per un ajustat 4-3 amb gols d’Hurtado, Ovando, Altieri i Caselles. Tot i finalitzar la lliga fora de les places de descens, l’equip pallarès haurà d’esperar els possibles descensos dels equips catalans en categories superiors per confirmar la seva permanència.

El CF Tremp i el CF Pobla, per un altre costat, van tenir partits més plàcids, ja que no s’hi jugaven res. Un bon al·licient tenien els poblatans, que acomiadaven el jugador Albert Turch, que penja les botes. L’equip li va regalar una victòria contra l’Oliana per 4 gols a 2, amb dianes de Roset i del mateix Turch per partida doble. El CF Tremp, per un altre costat, va empatar a 1 al camp del Bellpuig amb gol de Gonçalves.

També ha finalitzat la competició a Quarta Catalana, on l’EF Tremp ja té el títol de lliga i l’ascens a la butxaca. Aquest cap de setmana, però, no ha pogut jugar, ja que el partit que l’enfrontava a casa contra l’Albesa s’ha hagut d’ajornar per la mort del pare d’un jugador rival. El matx es jugarà aquest dijous a les 20:30h.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla ha finalitzat la lliga 5è amb 62 punts, el CF Tremp 8è amb 48 i el Rialp 16è amb 30 punts, protagonitzant un final de temporada espectacular. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp ha acabat campió amb 84 punts, a falta del partit de dijous. 

El Guaja Aventuras Tremp perd la categoria (9-1)

En futbol sala, la victòria davant l’Agramunt B no li va servir al Guaja Aventuras Tremp per mantenir la categoria, ja que el seu rival directe, el Pardinyes, també va guanyar el seu partit davant del Llardecans. Els trempolins, però, van complir amb el que depenia d’ells i van superar per un clar 9-1 al cuer gràcies als gols de Mirabet (2), González (2), Boneta, Cámara, Abella, Castilló i Lladós.

Amb aquesta desfeta, l’equip trempolí ha acabat la lliga penúltim, 13è amb 20 punts. Una plaça que dona el descens directe a Segona Catalana. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació