Dissabte, 20 d'abril de 2024
Turisme

La Noguera Pallaresa s’uneix a la campanya «Catalunya, Hola Família!»

L’Agència Catalana de Turisme prepara pels dies 6 i 7 de juny un seguit d'activitats per a famílies amb nens

Redacció 22 de maig de 2019 a les 10:56
Les Valls d’Àneu repeteixen com a destinació | ACT
Dos destinacions pallareses acreditades amb la marca Natura i Muntanya en Família de l’Agència Catalana de Turisme participen enguany en la campanya Catalunya, Hola Família!, una acció promocional del turisme familiar que tindrà lloc el cap de setmana del 7 al 9 de juny. Es tracta de les Valls d’Àneu, que repeteixen enguany, i de la Pirineus-Noguera Pallaresa, destinació que s’estrena en aquesta segona edició.

Durant tres dies, 25 destinacions turístiques i 120 empreses d’arreu de Catalunya participen en aquesta iniciativa amb prop de 200 activitats pensades especialment per gaudir en família. Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d’una per incentivar les reserves de les famílies durant aquest cap de setmana, i les activitats programades per a aquest cap de setmana seran gratuïtes o bé amb descomptes del 50%.

A la primera edició del Catalunya, Hola Família!, celebrada l’any passat, hi van participar 12.000 nens i nenes amb les seves famílies. L’acció compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Patronat de Turisme de la Costa Brava Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

La importància del turisme familiar

El 31,9% del turisme que ve a Catalunya és familiar, xifra que arriba al 45% durant els mesos d’estiu. El turisme familiar és un dels projectes estratègics en la promoció turística de Catalunya. Per aquesta raó, l’Agència Catalana de Turisme ha esmerçat nombrosos esforços en promocionar l’oferta turística catalana adreçada al públic familiar, tant en l’àmbit nacional com internacional.
 

Consulta les activitats programades per la campanya Catalunya, Hola Família!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació