Divendres, 19 d'abril de 2024
igualtat

El Jussà commemora el Dia Mundial contra la LGTBIfòbia amb una campanya

Per primer cop s’hi ha implicat a l’equip de treballadors de l’ens comarcal

Redacció 20 de maig de 2019 a les 11:51
L’equip humà del Consell donant suport al col·lectiu LGBTI | CCPJ
En motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, commemorat el passat divendres, ha finalitzat la campanya sobre la promoció de la igualtat real i efectiva en el món laboral que s’ha dut a terme durant tot el mes de maig al Consell Comarcal del Pallars Jussà, i en la qual s’hi ha implicat per primera vegada a l’equip de treballadors de l'ens.  

Amb el lema Reivindica Igualtat, el Consell ha impulsat una campanya online que promou el compromís vers la igualtat de gènere i la diversitat afectiva-sexual en l’àmbit laboral i que, alhora, posa en valor la sensibilització vers les polítiques d’igualtat. Amb missatges com “el talent no té condició ni orientació, trenca amb les barreres”, s’ha volgut posar en relleu que les discriminacions no són un fet aïllat en la nostra societat i que és responsabilitat de tots garantir un entorn laboral que respecti els mateixos drets per tothom.  

Aquesta acció s’ha dut a terme des del Servei d’Atenció Integral LGTBI i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, de l’àrea dels Serveis Socials del Consell Comarcal. El president del Consell, Constante Aranda, ha comentat que aquestes campanyes han de servir per avançar com a societat, i ha agraït la implicació del personal del consell en aquest projecte. 

Aquesta campanya s’enllaça amb una formació  al personal administratiu que tindrà lloc a finals de mes, en relació a l’aplicació de les polítiques d’igualtat en matèria LGTBI en els diferents serveis que es presten des del Consell i en especial, aquells que pertanyen a l’atenció directa de les persones.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació