Dissabte, 20 d'abril de 2024
feina

El Sobirà celebra una nova jornada per facilitar el contacte entre empreses i joves

Es busca facilitar la contractació laboral de la temporada d’estiu

Redacció 20 de maig de 2019 a les 11:24
Imatge de la jornada a l’Oficina de Turisme | OJPS
L’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà va acollir la setmana passada la tercera jornada de networking professional entre joves i empreses, organitzat per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà amb la col·laboració de l’àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, amb l'objectiu de facilitar el contacte entre empreses i joves de la comarca per a la contractació laboral de la temporada d’estiu. 

L’èxit de les edicions anteriors de les jornades d’estiu i hivern de 2018, ha posat de manifest la necessitat i utilitat de consolidar i mantenir el format d’aquestes jornades també per aquest any 2019.

La jornada compta amb més de dotze empreses participants presencialment amb més de 27 ofertes de feina que representen un total de més de 30 vacants de feina i més de 22 joves candidats. La mitjana d’edat és de 25 anys (entre 17 i 36 anys), amb un 50% de dones i una representació diversa per perfils d’estudis (37% universitaris, 16% CFGS, 21% CFGM, 26% BATX/ESO). 

Des de l’organització celebren que es mantingui la bona resposta de participació també en aquesta tercera edició i valoren que es tracta d’un èxit compartit de tots els agents implicats gràcies també a la predisposició i col·laboració de les empreses participants. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació