Divendres, 26 d'abril de 2024
pallars jove

El jovent del Pallars Jussà s’implica en l’organització del Festipallars

Al segon Consell de Joves també es van desenvolupar diferents iniciatives proposades en la primera edició

Redacció 14 de maig de 2019 a les 10:46
Imatge del segon Consell de Joves a la Pobla de Segur | CCPJ
En la segona sessió del Consell de Joves del Pallars Jussà, celebrat recentment a la Pobla de Segur, els participants es van comprometre a organitzar part de les activitats del proper Festipallars, que se celebrarà el 22 de juny a la zona del Piolet de Salàs de Pallars. 

Segons aquesta proposta, el Festipallars d’enguany incorporarà activitats i tallers matinals organitzats directament per grups o entitats formades per joves. La iniciativa pretén fomentar un espai de relació entre el jovent de la comarca a partir d’iniciatives d’oci i festives i diferents propostes socials i culturals, entre altres. 

D’altra banda, al Consell de Joves també es van desenvolupar diferents iniciatives proposades en la primera edició, com la creació d’una agenda juvenil i l’ús dels espais públics per a promoure activitats per al jovent.  

Segons Constante Aranda, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, el fet de generar espais de participació entre els més joves “potencia i enriqueix el sentiment de pertinença a la nostra comarca”.  

Després de la primera trobada, impulsada des de l’Oficina Jove del Pallars Jussà, més d’una cinquantena de joves formen part d’aquest organisme i s’involucren en el disseny de diferents iniciatives que els afecten directament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació