Diumenge, 28 d'abril de 2024
Futbol

L’EF Tremp aconsegueix l’ascens matemàtic a Tercera Catalana (7-1)

A Tercera Catalana, victòria del Rialp a la Pobla (0-2) i empat del Tremp a Guissona (2-2)

Redacció 6 de maig de 2019 a les 09:34
L’amateur de l’EF Tremp està completant una gran temporada | EF Tremp
L’EF Tremp ha aconseguit aquest cap de setmana l’ascens matemàtic a Tercera Catalana després d’imposar-se per 7 gols a 1 al Torres de Segre. Amb la segona plaça assegurada i a només tres punts per aconseguir el títol de lliga, l'equip trempolí ja sap que la propera temporada jugarà en la mateixa categoria que l’altre equip de la ciutat, el CF Tremp.

Parreira amb un hat-trick, Torra amb dos gols, Borrell i Fernández, van ser els autors dels gols trempolins. Tot i la claredat del resultat, l’equip va haver de remuntat un 0-1 advers.

A Tercera Catalana, el Rialp va fer saltar la sorpresa en imposar-se per 0 gols a 2 al camp de la Pobla de Segur en el derbi pallarès de la jornada. Alejandro i Fortuny van ser els autors dels gols dels visitants, que afronten un final de temporada apassionant amb la permanència com a objectiu.

Per últim, el CF Tremp va empatar a 2 gols al camp del Guissona B. Bacardit va avançar els trempolins al minut 16 però els locals van empatar deu minuts més tard. A la segona meitat, Gustavo va fer pujar l’1-2 al marcador al minut 67, però a només un minut pel final els locals empatarien el matx en una jugada desgraciada pels pallaresos.

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla baixa fins la 6a posició amb 55 punts i ja sense opcions reals per lluitar per l’ascens a Segona. El CF Tremp es mantè 8è amb 47 i el Rialp puja una posició, 16è amb 24 punts. Al grup 21 de Quarta Catalana, l’EF Tremp és lider amb 78 punts.

La propera jornada el Pobla rep el Guissona B, el Rialp l’Ivars d’Urgell i el Tremp juga al camp del Bellcairenc. A Quarta Catalana, l’EF Tremp havia de rebre el Balaguer B, equip retirat de la competició, motiu pel qual els pallaresos ja tenen el partit guanyat (3-0).

Victòria del Guaja Aventuras Tremp a Térmens (6-7)

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp ha guanyat aquest cap de setmana a la pista del Térmens per 6 gols a 7. El resultat hagués estat un pas de gegant cap a la salvació si el seu rival directe, el Pardinyes, no hagués guanyat també a domicili, en aquest cas a la pista del Balaguer (5-6). Martínez amb un hat-trick, Duró amb dos, Vázquez i Marco van ser els autors dels gols trempolins.

Tot i el meritori triomf, l’equip trempolí continua en places de descens, 13è amb 17 punts, amb la salvació que continua a un punt després del triomf dels de la barriada de Lleida. El proper compromís dels pallaresos serà a casa contra el Castellciutat.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Primera Catalana, grup 5