Dijous, 25 d'abril de 2024
municipals 2019

ERC i Fem Municipi concorreran junts a les municipals al Pallars Sobirà

Pere Aragonès presidirà aquest divendres a Sort la signatura de la nova coalició comarcal

Jordi Ubach Llorens 11 d'abril de 2019 a les 15:46
Imatge d’arxiu de Sort | Arxiu
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Fem Municipi concorreran junts a les eleccions municipals del 26 de maig al Pallars Sobirà. L’acte de signatura del conveni entre les dos formacions i la presentació de la nova coalició comarcal tindrà lloc aquest divendres a l’Hotel Pessets de Sort, presidit pel conseller d’Economia i vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès.

A banda de la signatura del conveni, l’acte servirà també per donar a conèixer els alcaldables de la coalició als diferents municipis de la comarca, que encara no s’han anunciat. 
 
Nou escenari al Pallars Sobirà

Amb la coalició entre Esquerra i Fem Municipi i l’entrada en escena, feta pública ahir, de l’agrupació d’electors Som Poble a Sort, s’obre un nou escenari al Pallars Sobirà, on ERC va ser fa quatre anys la segona força però sense obtenir representació a la capital, on precisament va ser Fem Municipi qui es va fer amb l’alcaldia gràcies a un pacte amb la CUP.

Fem Municipi, que es va crear ara fa quatre anys per reunir candidatures independents de la comarca, compta també amb l’alcaldia de Llavorsí -on precisament va pactar amb ERC- i amb tres consellers al Consell Comarcal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació